Poceni kartuše

Zakaj bi kupovali originalne in drage kartuše, če lahko za nekajkrat manj denarja dobite neoriginalne, a prav tako kvalitetne.
 

Jamčimo 100 % kakovost

Za vse naše kartuše 100 % jamčimo za kakovost in združljivost z vašim brizgalnim tiskalnikom. Nudimo kartuše za vse priljubljene znamke tiskalnikov na trgu. Potrebujete poceni HP-jeve kartuše, Epson ali Canon kartuše - našli boste prav vse in še več.
 

Izberite prave kartuše in varčujte že danes!

Izberite naše kartuše in začnite varčevati že danes. Nudimo popuste za kartuše Epson, Canon, HP, Lexmark, Brother in mnogih drugi tiskalnikov. Če primerjate cene z originalnimi, lahko v nekaterih primerih prihranite tudi do 80 %.

 

neoriginalne kartuše

 

Kaj pravijo naše stranke?

"Pozdravljeni! Moram priznati, da sem bila malo skeptična glede uporabe teh neoriginalnih kartuš. Po 3 mesecih uporabe lahko z veseljem ugotovim, da deluje vse tako, kot je treba. Tiskalnik deluje odlično, printi so čisti in brez madežev in sem 100 % zadovoljna z vašim izdelkom. Z veseljem ga priporočam vsem ostalim, saj boste z njim prihranili veliko denarja proti predragim originalnim kartušam.

Tina Majdič, Krško"

 

Kupujte cenejše kartuše >
 

 

Domov > Povezave